lauantai 3. joulukuuta 2011

Lähtölaskenta P.S.I.-huutokauppaan alkanut

Yhdeksi kiinnostavimmista hevosten myyntitapahtumista noussut, jo perinteeksi muodostunut P.S.I.-huutokauppa pidetään ensi viikonloppuna Saksan Ankumissa. Yleinen taloudellinen tilanne ei yleensä ole juurikaan näkynyt P.S.I.-huutokaupoissa vaan valikoitu kokoelma laatuhevosia on myyty kovaan hintaan vuodesta toiseen. Ankumissa uuden kodin ovat löytäneet mm. jalostusoriit L'Espoir ja Lord Sinclair, lähes legendaksi muodostunut, mutta valitettavan nuorena kuollut tamma Poetin sekä GP-tasolla kilpaileva Triviant.

Tällä kertaa myynnissä on 25 kouluhevosta, jotka ovat iältään 3-6-vuotiaita. Etukäteen ehkä mielenkiintoisimpia nimiä ovat jalostusoriit Sarkozy (Sandro Hit - Weltmeyer), joka on mm. sijoittunut sekä NHMM-kisoissa että Bundeschampionaatissa, ja Der Designer (De Niro - Weltmeyer). Lisäksi mukana on myös muita Bundeschmapionaattiin tänä vuonna osallistuneita hevosia kuten Diamond's Diva (Diamond Hit - Santander H) ja Sir Caramello (Sir Donnerhall I - Feiner Stern).

Huutokauppahevoset ovat saapuneet Ankumiin ja ne esitellään tänään ensimmäistä kertaa yleisölle huutokauppaympäristössä. Esittelyä voi seurata livenä netin kautta Suomen aikaa klo 19 alkaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti