torstai 10. marraskuuta 2011

Van Grunsvenin suunnitelmissa tuoda Upido radoille tammikuussa

Anky van Grunsvenin ja hänen käyttöönsä vajaa vuosi sitten tulleen oriin Upido yhteistä ensiesiintymistä kilparadoilla on odotettu. Hollantilaisen Paard & Lifestyle -verkkolehden haastattelussa van Grunsven kertoo, että näillä näkymin Upido on tarkoitus tuoda radoille ensi vuoden tammikuussa. Ensimmäinen kisa saattaa olla Floridassa, jonne van Grunsven matkustaa alkuvuodesta 4-6 viikoksi. 

Van Grunsvenin mielestä Iso-Britannian Carl Hester ja Charlotte Dujardin onnistuivat hyvin siinä, että kaikki puhuivat heidän hevosistaan ennen EM-kisoja vaikka kukaan ei ollutkaan nähnyt niitä ratsastettuna. EM-kisoissa heidän suorituksensa sitten synnyttivätkin todellisen wow-efektin. Van Grunsven toivoo Upidon herättävän samanlaisen reaktion yleisössä.

Upido (Ferro - Amethist) on 11-vuotias KWPN-ori, joka siirtyi viime kaudella espanjalaisen ratsastajansa Carlos Torrellin kanssa GP-tasolle. Anky van Grunsven, joka on saavuttanut kouluratsastuksessa oikeastaan kaiken mahdollisen, on oriin myötä saanut uutta intoa tavoitella jälleen kerran maailman kärkeä. Kipinä saavuttaa ensi vuonna paikka olympiajoukkueessa on herännyt. Upidon ohella myös konkarikilpakumppani Salinero voisi tulla kysymykseen olympiaratsuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti