torstai 13. lokakuuta 2011

Yhdeksän ratsukkoa HIHS:n kansainvälisiin luokkiin

Viikon päästä alkavan Helsinki International Horse Shown kansainvälisiin kouluratsastusluokkiin on osallistumassa yhdeksän ratsukkoa. Kovimmat nimet tulevat tänä vuonna Hollannista ja Ruotsista. Hollantia kisassa edustaa Aat van Essen, joka ei ole yltänyt aivan maansa terävimpään kärkeen, mutta kilpaillut kuitenkin kohtuullisella menestyksellä isoa kierrosta kansainvälisesti. van Essenin kilpakumppaninan Helsingissä nähdään hänen ykköshevosensa, 14-vuotias Premier (Jazz - Ulft). Ratsukko on tuoreimmalla FEI:n rankinglistalla sijalla 86.

Toinen kisan nimekkäimmistä ratsastajista on ruotsalainen Minna Telde. Äskettäin äitiyslomalta takaisin kilparadoille palannut ratsastaja on jo pitkään kuulunut Ruotsin kärkinimiin. Helsinkiin Telde tuo syyskuussa GP-debyyttinsä tehneen DeinHardtin (Donnerhall - Aarking xx).

Suomalaisista kisaan osallistuvat tämän vuoden SM-hopeamitalisti pari Kikka Suomio ja Flourian, joka kuului myös Ypäjällä PM-kultaa voittaneeseen maajoukkueeseen sekä Stella Hagelstam ratsuillaan Hagels Achat ja Soray II. Hagelstam kilpaili jo alkukaudesta molemmilla hevosillaan kansainvälisillä radoilla.

HIHS:n kansainvälisiin luokkiin osallistuvat ratsukot:
Marika Vunder - Orlando P, Viro
Stella Hagelstam - Hagels Achat ja Soraya II, Suomi
Kikka Suomio - Flourian, Suomi
Aat van Essen - Premier, Hollanti
Malin Hamilton - Fleetwood, Ruotsi
Jeanna Hogberg - Liza Minelli, Ruotsi
Einar Kristoffersen - Montesse, Ruotsi
Minna Telde - DeinHardt, Ruotsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti