lauantai 9. elokuuta 2014

NHMM 2014: Suomen 5-vuotiaat sijoittuivat lohdutusfinaalissa

Molemmat FWB-hevoset sijoittuivat eilisessä 5-vuotiaiden lohdutusfinaalissa nuorten hevosten MM-kisoissa Verdenissä. Kyrö Hot Flow ja Feé Clochette Carrus olivat jaetulla seitsemännellä sijalla kelpo pistein 7,92.  Molemmat paransivat tulostaan karsintaluokasta. Kyrö Hot Flow loisti jälleen erityisesti käynnillään, josta se sai 9 pistettä, laukasta pisteitä tuli 8, ravista ja yleisvaikutelmasta 7,8 ja ratsastettavuudesta 7. Feé Clochette Carruksen pisterivi oli myös hieno, se sai kaikista muista arvostelukohdista vähintään 8 pistettä paitsi käynnistä, jonka arvosana oli 7. Parhaat pisteet tulivat ravista (8,4) ja yleisvaikutelmasta (8,2).

Näin ollen NHMM-kisat sujuivat FWB-hevosten osalta kokonaisuudessaan varsin mallikkaasti. Sekä Kyrö Hot Flow että Feé Clochette Carrus edustivat hienosti FWB-kantakirjaa ja Suomea maailmalla.

Luokan kärkikolmikko Estoril (KWPN, Zhivago - Gribaldi), Litvinenko Sjaelstofte (DWB, Imperio - Pidroneur) ja Revolution (SWB, Skovens Rafael - Fürst Heinrich) jatkavat tämänpäiväiseen finaaliin.

5-vuotiaiden lohdutusfinaalin tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti