torstai 19. huhtikuuta 2012

CDI-W 's-Hertogenbosch: Parzival ei läpäissyt ensimmäistä eläinlääkärintarkastusta

Hollannin 's-Hertogenboschin kansainväliset kisat ovat alkaneet World Cupiin osallistuvien kouluhevosten osalta tänään eläinlääkärintarkastuksella. Mikael Lindhin Skovlunds Más Guapo selvitti tarkastuksen ongelmitta. Sen sijaan kisan kovimman ennakkosuosikin, isäntämaa Hollannin Adelinde Cornelissenin Jerich Parzival joutuu tarkastukseen uudestaan huomenaamulla. Eläinlääkäreiden mielestä ruuna ei liikkunut tämänpäiväisessä tarkastuksessa ravissa aivan puhtaasti.

Tarkastuksen jälkeen viime kauden World Cup -voittaja Parzival liikkui kuitenkin normaalisti, kun Cornelissen ratsasti sitä veryttelyalueella.

Tositoimiin World Cup -ratsukot pääsevät huomenna perjantaina, kun karsintaluokka Grand Prix alkaa Suomen aikaa klo 13. Luokan 15 parasta ratsukkoa jatkaa lauantaina World Cup -finaaliin, joka ratsastetaan Suomen aikaa klo 15 alkaen. Kisoja voi seurata maksullisen FEI TV:n vältyksellä.

Lindh lähtee kilpailuun hyvillä mielin. Hänen ratsullaan "Masilla" ei ole nyt ollut psorias-tyyppisiä iho-oireita kuten viime vuonna ja viimeistelyharjoitukset viikonloppuna sujuivat Lindhin mukaan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti