lauantai 21. huhtikuuta 2012

CDI-W 's-Hertogenbosch: Adelinde Cornelissen ja Jerich Parzival jälleen World Cupin voittoon - Lindh paransi eilisestä

Mikaela Lindh ja Skovlunds Mas Guapo onnistuivat kouluratsastuksen maailmancupin finaalin vapaaohjelmassa lauantaina huomattavasti paremmin kuin perjantain Grand Prix –luokassa. Hevonen liikkui radalla luottavaisen ja tyytyväisen näköisenä, kauniissa muodossa ja irtonaisin, pehmein liikkein. Ohjelma kohokohtia olivat sulkutaivutukset passagessa ja kaksoispiruetit laukassa. Ensimmäisessä vaihtosarjassa tulleen pienen rikkeen Lindh korjasi suorittaen toisen virheettömän ja näyttävän sarjan ohjelmansa lopussa. Pari sijoittui 13:nneksi 18 finalistin joukossa. Lindhin prosentit olivat 71,696.

- Tänään hevonen oli hienosti mukanani radalla, se ei jännittänyt ja keskittyi hyvin tehtäväänsä. Olen todella tyytyväinen hevoseeni ja onnistuneen vapaaohjelman jälkeen viikonlopun saldo on ehdottomasti positiivinen. Perjantain vaisu suoritus heijastui varmaan myös tämän päivän pisteisiin, jotka jäivät alhaisemmiksi kuin odotin. Mutta nyt jätän epäonnistumisen taakseni. Tänään ratsastin hieman pidemmän aamutreenin ja uskon, että tällainen kisavalmistelu sopii paremmin Mas Guapolle, Lindh analysoi viikonlopun suorituksiaan.

Lindh kilpailee seuraavan kerran Wiesbadenissa toukokuun lopulla ja sen jälkeen Aachenissa viimeisenä valmisteluna ennen Lontoon olympialaisia.

Grand Prix vapaaohjelman voiton vei odotetusti finaalivoittoa puolustanut Hollannin Adelinde Cornelissen hevosellaan Jerich Parzival huikealla tuloksella 86.214 prosenttia maksimipisteistä. Saksan Helen Langehanenberg / Damon Hill oli tiukasti hänen kintereillään kakkosena tuloksella 85.214 % ja kolmanneksi nousi Italian Valentina Truppa / Eremo del Castegno, myös hän yli 80 prosentin tuloksella.

Tulokset 

Tiedote: SRL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti