lauantai 16. heinäkuuta 2011

Totilas jälleen ykkönen Aachenissa

Saksan Matthias Alexander Rath ja Totilas ovat olleet lyömättömiä Aachenin CDIO-luokissa. Torstain Grand Prix'n pari voitti tuloksella 82,149 % ja tänään GP Specialissa voittotulos parani vielä piirun verran ollen 83,083 %. Torstaina kakkonen oli Iso-Britannian Laura Bechtolsheimer Mistral Höjriksellä tuloksella 80,596 % ja kolmas Saksan Isabell Werth El Santolla prosentein 77,830. Tänään kakkostilalle ratsasti Hollannin Adelinde Cornelissen Jerich Parzivalilla tuloksella 79,771 %, ratsukko oli torstaina neljäs. Torstain tapaan Werth ja El Santo ottivat kolmostilan myös tänään prosentein 78,292. Pari virhettä jättivät Bechtolsheimerin tänään kärkikolmikon ulkopuolelle neljänneksi.

Aacheniin ovat kokoontuneet käytännössä kaikki maailman kärkiratsastajat ja tulokset kertovat vahvasti niistä asetelmista, joista ensi kuun EM-kisoihin lähdetään.CDIO Grand Prix Kür ratsastetaan huomenna Saksan aikaa klo 10 alkaen.

Myöhemmin tänä iltana ratsastetaan vielä CDI4*:n Grand Prix Kür, jossa nähdään myös Suomen Mikaela Lindh ja Skovlunds Mas Guapo. Ratsukko starttaa paikallista aikaa klo 21.30 alkavassa luokassa toisena. Suoritusta kuten muitakin Aachenin luokkia voi seurata suorana lähetyksenä ClipMyHorse.TV:n kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti