keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Mikaela Lindh aloitti hyvin Aachenissa

Fia ja Skovlunds Más Guapo (Master - Cannon Row xx) tekivät hyvän avaussuorituksen Aachenin kisoissa, kun ratsukko starttasi tänään CDI4*-tason Grand Prix'ssa. Fian ja Más Guapon tulos oli 68,000 %, joka oikeutti 10. sijaan 23 ratsukon joukossa. Ratsukon vahvuudet piaffi ja passage sekä niiden väliset siirtymiset tulivat tänäänkin hyvin esille, kun tuomarit antoivat kyseisistä liikkeistä useita kahdeksikkoja.

Luokan voitti Saksan Helen Langehanenberg oriilla Damon Hill NRW (Donnerhall - Rubinstein I) prosentein 73,106. Toiseksi ratsasti niin ikään isäntämaan Isabell Werth Warum Nicht FRH:lla (Weltmeyer - Wnzel I) tuloksella 72,915 % ja kolmas oli Hollannin ratsukko Hans Peter Minderhound - Exquis Nadine (TNC Partout - Roemer) prosentein 71,894. Aivan kärkeä lukuunottamatta tuomarit eivät olleet täysin yksimielisiä ratsukoiden sijoitusten suhteen, Fian kohdalla tuomareiden sijoitukset olivat 7., 8., 9., 11. ja 12. Vielä suurempia eroja nähtiin esimerkiksi Saksan Monica Theodorescun ja Whisperin tuloksissa, kun yksi tuomari oli sijoittanut ratsukon 5. ja yksi vasta 13.

CDI4* Grand Prix'n tulokset

Kilpailut jatkuvat kouluratsastuksen osalta huomenna torstaina CDIO Grand Prix'lla, jossa nähdään tämän hetken kuumimmat nimet kuten Matthias Alexander Rath Totilaksella, Adelinde Cornelissen Jerich Parzivalilla ja Steffen Peters Ravelilla. Fia on radalla seuraavan kerran perjantain Grand Prix Specialissa.

Kilpailuja voi seurata livenä ClipMyHorse.TV:n kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti