keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Suomen nuoret ratsastajat aloittivat Tanskassa

Suomen nuorten ratsastajien joukkue aloitti urakkansa tänään Tanskan Broholmin EM-kisoissa. Joukkuekisan ensimmäisessä osassa ratsastivat Inari Hukkinen Felinellä ja Jasmin Sikström Suriano N.R.:llä. Ensimmäisen päivän jälkeen Hukkinen on sijalla 25 prosenteilla 61,289 ja Sikström sijalla 29 prosenteilla 59,132, kun 32 ratsukkoa on suoriutunut joukkueohjelmasta.

Kun kaksi ratsukkoa jokaisesta maasta on ratsastanut, on Suomen sijoitus 13. Nuorten ratsastajien joukkuekisaan osallistuu 14 maata. Joukkuekilpailua johtaa Saksa, toisena on Hollanti ja kolmantena isäntämaa Tanska. Nuorten osalta kilpailu jatkuu huomenna paikallista aikaa klo 12.30. Suomi kilpailee ennakkotiedoista poiketen kolmijäsenisellä joukkueella, kun Julia Tallberg on jäänyt pois kisasta. Näin ollen suomalaisista huomenna nähdään radalla ainoastaan Emmi Autio Solos Lacanilla.

Junioreiden joukkuekisan tulosluettelo näyttää kärjen osalta ensimmäisen puolikkaan jälkeen samalta kuin nuorten ratsastajienkin: ykköspaikkaa pitää Saksa ennen Hollantia ja Tanskaa.

Lähtölistat ja tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti