tiistai 5. heinäkuuta 2011

Falsterbon kisat täydessä vauhdissa

Falsterbossa Ruotsissa kilpaillaan viikon ajan sekä kansallisissa että kansainvälisissä luokissa. Ohjelmassa on luokkia kaikille ikäryhmille ja nuorille hevosille. Kouluratsastuksen osalta kilpailut huipentuvat World Dressage Masters -kisaan, jossa näin ennakkoon mielenkiintoa on herättänyt erityisesti Anky van Grunsvenin ja hänen kokeneen kilpakumppaninsa Salineron paluu ns. suurille radoille. WDM-kisassa ovat mukana myös mm. Ruotsin kärkiratsastajat kuten Patrik Kittel ja Tinne Vilhelmsson-Silfven.

Nuorten hevosten luokat ovat jo käynnistyneet. Tänään karsittiin 45 ratsukon joukosta ne 12, jotka kilpailevat torstaina 5-vuotiaiden finaalissa. Luokan voittoon ratsasti tänään Betina Jaeger Jensen Romancella, joka on varalla Tanskan edustajaksi nuorten hevosten MM-kisoihin. Toiseksi sijoittui Ruotsin Pernilla André Hokfelt Bonzailla (Bocelli - Warkant). Luokan kolmas ja neljäs sija menivät myös tanskalaisille, sekä Höjersmindes Rolex että Atterupgaards Final Kiss on valittu Verdenin MM-kisoihin.

Karsinnan tulokset

Kuusivuotiaiden karsinta ratsastetaan huomenna keskiviikkona.

Kansainväliset GP-luokat ratsastetaan viikonloppuna perjantaista alkaen. Nuorten ratsastajien luokkiin osallistuu Suomesta Julia Tallberg Ruter Damilla.


Kilpailun kotisivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti