perjantai 26. syyskuuta 2014

World Dressage Masters menetti pääsponsorinsa

Kouluratsastuksen rahakkain kilpailusarja World Dressage Masters on menettänyt yhden merkittävimmistä yhteistyökumppaneistaan. Sarjaa vuodesta 2011 rahoittanut ruotsalainen Axel Johnson Group on ilmoittanut rahoittavansa ainakin seuraavan kolmen vuoden ajan uuden New Yorkissa Yhdysvalloissa järjestettävän Central Park Horse Show'n kouluratsastusta sekä laajentavansa tukeansa ratsastukselle kotimaassaan Ruotsissa.

World Dressage Mastersissa on ollut kauden neljässä kilpailussa jaossa yhteensä 400 000 euroa palkintorahaa. Sarjalla on myös muita tukijoita, mutta muilta tahoilta ei ole vielä saatu kommentteja sarjan jatkumiseen liittyen.

Axel Johnson Groupin johdossa on Ruotsin rikkaimpiin henkilöihin lukeutuva Antonia Ax:on Johnson, joka tunnetaan myös Ruotsin ykköskouluratsastajan Tinne Vilhelmson-Silfvénin sponsorina ja useita sekä kilpahevosia että jalostusoriita omistavan Lövsta Stuterin omistajana. Ax:son Johnson sponsoroi Ruotsissa kouluratsastuksessa U25-ratsastajille ja alle 11-vuotiaille lupaaville hevosille suunnattua Lövsta Future Challenge Cup -sarjaa. Sarjalle on luvassa jatkoa ainakin kolmen vuoden ajan ja lisäksi se on laajentunut esteratsastukseen 6-vuotiaille hevosille ja tulevaisuudessa myös U25-ratsastajille suunnatuksi kilpailuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti