tiistai 16. syyskuuta 2014

Oldenburgin oriiden esivalintaan ilmoitettu viisi suomalaishevosta

Oldenburg-kantakirjan oriiden esivalintaan on ilmoitettu peräti viisi Suomessa kasvatettua hevosta. Lokakuun puolessa välissä Vechtassa, Saksassa järjestettäviin esivalintoihin osallistuvat oriit tavoittelevat osallistumisoikeutta Oldenburgin körungiin, joka on marraskuussa.

Mukaan ilmoitetut hevoset ovat Marjo Vainikan kasvattama Mist of Titanium (OLD, Millennium - Diamonit), Sanna Aallon kasvattamat Cherrygarden's San Belizio (HANN, San Amour - Belissimo M) ja Cherrygarden's So in Love (FWB, Sancisco - Welser), Siiri Kyrön kasvattama Kyrö San Allegro (FWB, San Amour - Wolkenstein II) sekä Anna-Leena Mellerin ja Eva Nordman-Rajaharjun kasvattama Kom Extension (FWB, Foundation - Weltmeyer).

Cherrygarden's-kasvatit olivat molemmat maitovarsoina vuonna 2012 EBEF:ssa BIS-palkinnoilla. San Belizio jaetulla ensimmäisellä sijalla ja So in Love jaetulla kolmannella sijalla. Kyrö San Allegro puolestaan on palkittu Kasvattajapäivillä kaksi kertaa I palkinnolla, 1-vuotiaana se sai 40 pistettä ja 2-vuotiaan 42 pistettä ollen myös näyttelyn paras 2-vuotias. Kom Extension on saanut I palkinnon Hippoksen näyttelyissä sekä maitovarsana että 1-vuotiaana.

Askellajioriiden valinnat ovat 10., 13. ja 14. lokakuuta. Kaikkiaan askellajioriita on mukaan ilmoitettu 183.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti