tiistai 11. maaliskuuta 2014

Helsinki International UB Horse Show siirtyy Helsingin Jäähalliin

Suomen suurin vuosittainen kansainvälinen ratsastuskilpailu, Helsinki International UB Horse Show siirtyy Helsingin Jäähalliin. Kilpailu järjestetään uudessa paikassa jo tulevana syksynä. Tapahtumaa järjestävä BCM Scanhorse Ltd. allekirjoitti tänään viisivuotisen sopimuksen Jäähallisäätiön kanssa. 
Keskeisimpiä syitä kisapaikan vaihdokselle ovat runsaat edut, synergiat ja laadulliset parannukset. Tapahtumajohtaja Tom Gordinin mukaan Helsingin Jäähalli ympäristöineen tarjoaa ylivertaiset puitteet niin ratsastajille, hevosille kuin yleisöllekin. Tapahtumaan tulevien kymmenien hevosautojen ja trailereiden purkamiselle ja pakkaamiselle on hyvät tilat ja kuljetusvälineet saadaan pysäköityä kisojen ajaksi viereiselle Laakson ratsastusstadionille. Katsomoon mahtuu parhaimmillaan yli 8.000 katsojaa ja jyrkempien katsomoiden myötä luvassa on aiempaa tiiviimpi tunnelma. Muutto mahdollistaa myös yleisön pääsyn seuraaman ratsukoiden verryttelyä, sillä jäähallin kupeessa olevaan harjoitushalliin  avautuu kansainväliset puitteet täyttävä, täysimittainen verryttelykenttä, jonka tapahtumia voi seurata 400 hengen katsomosta tai ravintolasta. Horse Expo® tulee sijaitsemaan Expo Paviljongissa jäähallin yhteydessä. "Tallien suhteen meillä on neuvottelut vielä kesken, tiedämme lisää maaliskuun loppupuolella. Kaikki vaihtoehdot ovat loistavia", Gordin toteaa.
Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä Horse Show järjestetään 23.-26. lokakuuta. Tämän vuoden ohjelma julkistetaan ja lipunmyynti aloitetaan 30. huhtikuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti