lauantai 22. maaliskuuta 2014

CDI-W 's-Hertogenbosch: Stegars 8. World Cupin viimeisessä osakilpailussa

Terhi Stegars otti sijoituksen World Cupin viimeisessä osakilpailussa 's-Hertogenboschissa, Hollannissa. Kahdeksas tila sivusi tämän kauden parasta, joka tuli Lontoossa. 's-Hertogenboschissa sija tuli 72,8 prosentin tuloksella, mikä on kolme prosenttia vähemmän kuin Lontoossa.

"Tällä kertaa saimme mielestäni huonot pisteet. Harvoin olen tyytymätön tuomaripisteisiin, sillä näin pilaa vain oman päivänsä", Stegars ihmettelee. "Teimme ohjelmassa yhden ainoa virheen. Heti alkutervehdyksen jälkeen, kun meidän piti jatkaa passagessa, Axis nosti laukan. Ajattelin jo pisteiden jälkeen, että jäämme viimeiseksi", Stegars huokailee.
Kahdeksannesta sijastaan Stegars saa yhdeksän cup-pistettä. Stegars sijoittuu yhteensä 36 pisteellä 12. tilalle sarjapisteissä. Luxemburgista käsin kilpaileva kouluratsastaja ei saavuta paikka maailmancupin finaaliin Lyoniin suoraan pisteiden perusteella, mutta paikka voi vielä aueta poisjäännin tai villin kortin avulla. "Menemme nyt kotiin, ja katsotaan sitten rauhassa, mikä on tilanne. Jos en saa paikkaa suoraan, haen villiä korttia."
Kauden viimeisen osakilpailun voitti hollantilainen kolminkertainen maailmanmestari Edward Gal hevosellaan Glock´s Undercover tuloksella 86,7 prosenttia.
's-Hertogenboschin tuomareiden joukossa oli tällä kertaa myös suomalainen Maria Colliander.
Tiedote: SRL 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti