lauantai 8. maaliskuuta 2014

CDI3* Vidauban: Duendecillo P jälleen viides, suomalaisratsukot jäivät ilman sijoituksia

FWB-jalostusori Duendecillo P jatkoi hyvää virettään Vidaubanin CDI3*-kisojen toisen viikon avauksessa. "Peikko" ja ruotsalainen Jeanne Högberg sijoittuivat Prix St. Georgesissa perjantaina viidenneksi prosentein 67,553. Huolimatta siitä, että Högberg ratsasti kerran väärän tien ja Peikko teki yhden isomman rikkeen tulos oli kuitenkin lähes prosentin parempi kuin samassa luokassa viikko sitten.

Suomalaisratsukoista perjantaina radalla olivat Anna-Leena Meller - Mauser, Linnea Grünn - Niklas sekä Maria Pyykönen - Zelle. Meller ja Grünn osallistuivat Grand Prix'iin, mutta jäivät tällä kertaa ilman sijoituksia. Grünn oli 11. tuloksella 62,500 prosenttia ja Meller 15. tuloksella 60,220 prosenttia. Kummallekin ratsukolle tuli virheitä, jotka verottivat pisteitä.

Maria Pyykönen ja Zelle olivat mukana samassa luokassa kuin Peikko. Pyykösen sijoitus oli 11. prosentein 62,395.

Ettan Ehrnrooth ja Wizard II aloittivat urakkansa jo torstaina. Ratsukko oli Grand Prix'ssa 15. tuloksen ollessa 63,760. Suomen maajoukkuevalmentaja Emile Faurie voitti luokan Ehrnroothin entisellä hevosella Topolinolla (ex. Top Score).

Torstain tulokset
Perjantain tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti