sunnuntai 1. joulukuuta 2013

CDI-W Tukholma: Lindhin Skovlunds Más Guapo jännittyi GP Kürissä

Mikaela Lindh oli tänään mukana Tukholman World Cup -osakilpailussa hevosellaan Skovlunds Más Guapolla. Suomalaisratsukko ei ollut tällä kertaa radalla parhaimmilaan vaan joutui tyytymään 14. sijaan 15 osallistujan joukossa. Lindh sai vapaaohjelmastaan tuloksen 68,425 prosenttia.

Syksyn aikana Masi on ollut erinomaisessa vedossa ja teki Helsingin CDI3*-kisassa upeat radat. Tänään sitä vaivasi kuitenkin sama ongelma kuin EM-kisoissakin. "Ehdottomasti huonoin tulos meille ikinä. Masi oli aivan sairaan hieno verkassa ja aivan samoin kuin EM-kisoissa, kun sitten menimme radalle, se jännittyi tosi, tosi paljon ja käpertyi itseensä. Yritin saada sitä rennoksi, yritin taivutella sitä, saada sitä ylempään tai alempaan muotoon, mutta mikään ei toiminut. Tämä on vain niin tätä. Päähän ottaa kyllä, olen erittäin huono häviäjä", kommentoi Lindh suoritustaan.

World Cup -osakilpailun voitto meni kotikatsomon riemuksi Ruotsin Tinne Vilhelmson-Silfvénille ja Don Auriellolle. Näyttävä ruotsalaisratsukko ylitti ainoana 80 prosentin rajan (81,950 %) tämän päivän kisassa. Toinen ja kolmas sija menivät Hollantiin Edward Galille ja Glock's Voicelle (79,275 %) sekä Hans Peter Minderhoundille ja Glock's Romanoville (78,850 %). Neljänneksi sijoittui Tanskan nuori lupaus Nanna Skodborg Merrald Millibarilla. Ratsukko debytoi vain reilu kuukausi sitten senioreiden kansainvälisellä tasolla.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti