perjantai 27. joulukuuta 2013

Belissimo M myyty

Jalostusori Belissimo M (Beltain - Romadour II) on myyty. Spekulointi oriin myynnistä alkoi jo keväällä samaan aikaan kun huhut sen omistajan talousvaikeuksista käynnistyivät. Belissimo M oli tarkoitus myydä sykysyllä huutokaupassa, mutta huutokauppa peruuntui ja ori siirtyi väliaikaisesti Warendorfin valitonsiittolaan odottamaan tilanteen selkitymistä. Nyt ori on saanut uudet omistajat, Sudhölterin pariskunnan, joka pitää Westfalenhofin siittolaa Saksan Steinhagenissa.

Sudhölterien mukaan he ovat olleet aina Belissimon suuria ihailijoita ja etsineet oriasemalleen sopivaa oriin jälkeläistä siinä onnistumatta. Nyt he kuitenkin onnistuivat hankkimaan itse Belissimon. Pariskunnan mukaan ori sopii hyvin heidän jalostusfilosofiaansa, koska se on todistanut kykynsä sekä urheilussa että jalostuksessa.

14-vuotias Belissimo on osoittanut laatunsa jalostuksessa. Sillä on lähes 50 jalostukseen hyväksyttyä poikaa sekä vakuuttava joukko kilpauraa tekeviä jälkeläisiä. Belissimo kilpaili vielä viime kaudella australialaisen Hayley Beresforfin kanssa GP-tasolla, mutta uusien omistajien mukaan kilparadat saavat nyt jäädä 14-vuotiaalta oriilta. Belissimo muutti uuteen kotitalliinsa tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti