lauantai 7. tammikuuta 2012

Totilas jää pois myös Floridan WDM-kisasta

Matthias Alexander Rath kertoi vielä muutamia päiviä sitten julkaistussa Dressage-News-sivuston erikoishaastattelussa starttaavansa Totilaksella tammikuun lopun World Dressage Masters -kilpailuissa Floridassa. Tilanne on kuitenkin muuttunut ja ratsukon osallistuminen kisaan on peruttu. Peruuntumisen syynä on lievä jalkavamma, jonka takia myös Frankfurtin kisa joulukuussa jäi ratsukolta väliin.

Totilaksen toisen omistajan Paul Schockemöhlen mukaan jännevammasta kärsinyt ori joutui uudelleen joulun tienoilla 10 päivän kävelykuurille ja on vasta palannut takaisin kevyeen työskentelyyn, joten tammikuun lopun kilpailu tulee liian nopeasti oriin saamiseksi huippukuntoon. Schockemöhle toteaa myös, että kun kyseessä on olympiavuosi, on entistäkin tärkeämpää antaa oriille tarvittava aika kuntoutumiseen.

Floridan kisan järjestäjille Totilaksen poisjäänti on suuri pettymys. Jo ennestään osallistumisensa on perunut Anky van Grunsven. Lähtölistalla on edelleen jäljellä kovia nimiä, kun isäntämaan menestysratsukko Steffen Peters - Ravel saa vastaansa Iso-Britannian kovassa nosteessa olevan Charlotte Dujardinin Valegrolla. Järjestäjät neuvottelevat myös mahdollisuudesta saada Dujardinin valmentaja Carl Hester mukaan kilpailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti