keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Emma Kanerva kilpailee Drachtenissa

Uusi vuosi ja sen myötä myös uusi kisakausi on aluillaan. Suomalaisista kauden 2012 aloittaa ensimmäisenä kansainvälisillä radoilla Emma Kanerva, joka kilpailee tulevana viikonloppuna Hollannin Drachtenissa CDI3*-kisoissa. Kilpakumppanina Kanervalla on hänen ykköshevosensa Sini Spirit, jonka kanssa edellisestä kansainvälisestä startista on jo ehtinyt kulua tovi. Marraskuussa ratsukko kuitenkin kilpaili kansallisella tasolla tuloksenaan voitto sekä Intermediare II - että Grand Prix Kür -luokassa.

Kanerva kertoo blogissaan viimeistelyjen sujuneen hyvin ja edellisen kisan tuoneen molemmille itseluottamusta. Näin ollen pari voi lähteä kisoihin hyvillä mielin. Drachtenissa ratsukko saa vastaansa mm. isäntämaan Hans Peter Minderhoundin ja Edward Galin, Espanjan iältään vielä nuorten ratsastajien luokkiin mahtuvan Morgan Barbanconin Anky van Grunsvenin entisellä kisakumppanilla IPS Painted Blackilla sekä Iso-Britannian Sarah Millis'n Hp Frontierilla, jonka omistaa Katja Kuistila.

Kilpailut alkavat Kanervan osalta torstaina eläinlääkärintarkastuksella ja perjantaina on vuorossa Grand Prix. Lauantaina ohjelmassa on Grand Prix Special ja sunnuntaina Grand Prix Kür. 

Kisojen lähtölistat ja tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti