tiistai 22. maaliskuuta 2011

Poptähti Robbie Williams luomassa kür-musiikkia

Brittiläiset laulaja Robbie Williams ja tunnettu lauluntekijä Guy Chambers ovat antaneet tukensa maanmiehensä, kouluratsastaja Richard Davisonin tavoitteelle päästä osallistumaan Lontoon olympialaisiin ensi vuonna. Williams ja Chambers ovat luoneet Davisonin kür-ohjelmaan musiikin, joka sisältää Williamsin hittejä sekä Williamsin lauluosuuden, joka on tehty nimenomaan tätä küriä varten. Uuden kürin avulla Davison tähtää Lontoon olympialaisiin.

Tämän poikkitaiteellisen yhteistyön puuhamiehenä on toiminut hollantilainen Joost Peteers, joka on ollut mukana myös Edward Galin ja Totilaksen tulosennätyksiä rikkoneen kürin suunnittelussa. Peteersin mukaan Davisonin kürin musiikki tulee olemaan parasta, mitä kouluratsastusmaailma on ikinä kuullut.

Richard Davisonin tavoitteena on päästä maansa olympiajoukkueeseen neljättä kertaa. Davisonin ratsu on 12-vuotias Hiscox Artemis (Florestan I). Uuden kürin ensiesitys on tulevana viikonloppuna Hollannin S’Hertogenboschissa, jossa ratsastetaan World Cupin viimeinen osakilpailu. Myös Suomen Mikaela Lindh osallistuu kilpailuun.

Uutinen Eurodressage.comissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti