perjantai 18. syyskuuta 2015

Pararatsastuksen EM2015: Suomen joukkue 11. ensimmäisen päivän jälkeen

Pararatsastuksen EM-kisoissa Ranskan Deauvillessä ratsastettiin tänään kisojen ensimmäiset luokat ja samalla joukkuekilpailun ensimmäinen osuus. Suomen nelihenkinen joukkue on perjantain tulosten perusteella sijalla 11.

EM-kisoissa ensimmäistä kertaa mukana olevat 18-vuotiaat Kaisla Osara ja Jessica Kerttunen suoriutuivat Suomen joukkueen valmentajan Janne Berghin mukaan avauspäivästä omalla tasollaan, tavoitteiden mukaisesti. Osara ja hänen hevosensa Kom Furiko olivat ryhmässä III sijalla 12, Kerttunen ja Ladykiller II puolestaan sijalla 15. Molemmilla on kuitenkin vielä parantamisenkin varaa jatkoa ajatellen.

Joukkueen konkarit Katja Karjalainen ja Jaana Kivimäki eivät tänään päässeet parhaalle tasolleen. Karjalainen kilpaili nyt ensimmäistä kertaa ryhmässä IA ja hänen hevosensa Woikoski High Flow liikkui hieman liian kovassa tempossa. Berghin mukaan kyse on pienistä säädöistä, joilla asiaa pystytään parantamaan huomiseksi. Kivimäellä oli varusteiden kanssa pieniä ongelmia, jotka vaikuttivat hänen tasapainoonsa ja sitä kautta hänen hevoseensa Bellileneen. Karjalaisen sijoitus ryhmässä IA oli kahdeksas ja Kivimäen ryhmässä IB seitsemäs.

Kilpailut jatkuvat siis huomenna henkilökohtaisella ohjelmalla, joka on samalla joukkukisan toinen osuus. Sunnuntaina vuorossa ovat kür-ohjelmat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti