sunnuntai 13. syyskuuta 2015

CDI4* Perl: Stegars viides GP Kürissä

Terhi Stegars onnistui hienosti eilen ratsastetussa Grand Prix Kürissä CDI4*-kisoissa Perlissä Saksassa. Hän sijoittui Axis TSF:llään viidenneksi hyvätasoisessa luokassa mainioin prosentein 75,275. Ratsukon sijoitus parani siis kolmella pykälällä torstain GP:n kahdeksannesta sijasta. Luokan voittoon ratsasti Saksan Isabell Werth Don Johnsonilla yli 80 prosentin tuloksella. Yhtä piruettia lukuunottamatta Stegars piti suoritustaan erittäin onnistuneena. Hän kehui myös jo 16 vuoden ikään ehtinyttä kisakumppaniaan: "Itselleni mieletön kohokohta koko kilpailussa oli, että kuusitoistavuotias Axis on mennyt paremmin kuin koskaan. On hienoa, kun saa 16-vuotiaasta hevosesta vielä lisää vaihteita esiin ja asiat tuntuvat sille aina vain helpommille. Mistään ei näe mitään vanhenemisen merkkejä."

Suomalaisratsastajalla oli mukanaan Perlissä myös kaksi nuorempaa hevosta. Molemmat olivat ruusukkeilla lauantaina. Dalou Shan sijoittui Inter B -luokassa kuudenneksi tuloksella 69,476 prosenttia. Thai Pee puolestaan oli kahdeksas Nürnberger Burg Pokal -karsintana toimineessa Prix St. Georgesissa prosentein 68,902.

Stegars suuntaa heti Perlin kisojen jälkeen kolmen viikon lomalle Marokkoon. Myös Axis saa ottaa rennommin Stegarsin loman ajan. Ratsukon kisakauden on tarkoitus jatkua hallissa Stuttgartin World Cup -osakilpailulla marraskuussa. 

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti