perjantai 11. syyskuuta 2015

CDI4* Perl: Stegars kahdeksas torstain Grand Prix'ssa

FEI:n rankinglistalla ainoana suomalaisena TOP50-ratsastajien joukkoon lukeutuva Terhi Stegars kilpailee parhaillaan Saksan Perlissä ykköshevosellaan Axis TSF:llä sekä sen mahdollisella mantelinperijällä Dalou Shanilla. Axis osallistuu CDI4*-tason luokkiin ja Dalou Shan CDI2*-tasolle. Molemmat hevoset suorittivat viikonlopun ensimmäiset ratansa eilen.

Stegarsin sijoitus Grand Prix'ssa oli kahdeksas tuloksella 69,760 prosenttia. Suomalaisratsastaja oli todella tyytyväinen omaan rataansa ja syystäkin hieman pettynyt siitä saaminsa pisteisiin. "Rata oli mielestäni tosi hyvä, ratsastin erittäin keskittyneesti, pisteisiin olen vähän pettynyt. Täällä lähtöjärjestystä ei arvottu maailmanlistan tilanteen mukaan kuten yleensä tehdään, ja jouduin starttaamaan ensimmäisenä, mikä on aina huono paikka", Stegars pohti. Luokan voiton vei Saksan Isabell Werth hyvässä vedossa olevalla EM-ratsullaan Don Johnsonilla.

Dalou Shan oli mukana Intermediaire A -luokassa, jossa sen sijaluku oli 12. ja prosentit 67,750. Stegars oli yhdestä isosta rikkeestä huolimatta myös nuoremman hevosensa suoritukseen tyytyväinen: "Meillä oli yksi iso ja kallis rikko piaffessa ja piruetit eivät olleet parhaat mahdolliset. Muuten olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen. Tämä oli hyvä kansainvälisen tason rata näin nuorella ja arahkolla hevosella näin isolla areenalla. Ohjelmassa oli paljon hyviä kohtia, tarvitaan vain lisää rutiinia."

Stegarsin osalta kilpailut jatkuvat huomenna.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti