sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Langehanenbergille Amsterdamin World Cup -osakilpailun voitto

Saksan Helen Langehanenberg otti Damon Hill NRW:n kanssa voiton Amsterdamin World Cup -osakilpailussa Hollannissa. Saksalaisratsukko jätti Grand Prix Kürissä World Cup -areenoita hallinneen isäntämaan Adelinde Cornelissenin ja Jerich Parzivalin niukasti kakkoseksi voittotuloksella 86,025 prosenttia. Cornelissenin tulos oli 85,425 prosenttia. Kolmanneksi luokassa sijoittui Saksan kokenut Isabell Werth Don Johnsonilla prosentein 82,050.

Langehanenberg oli luonnollisesti tyytyväinen voittoonsa ja otettu siitä, että kykeni lyömään Cornelissenin, joka on hallinnut erityisesti World Cup -ratoja parin viime vuoden ajan. Cornelissenin Parzival oli tällä kertaa melko jännittynyt radalla, mikä näkyi myös ratsukon pisteissä. Yksi kilpailun tuomareista, Ghislain Fourage, totesi Amsterdamin kisan olleen paras, mitä tällä kaudella 2012/2013 on nähty.

Kuuden osakilpailun jälkeen World Cupin johdossa on Italian Valentina Truppa. Toista sijaa pitää Hollannin Edward Gal ja kolmantena on Saksan Kristina Sprehe. 

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti