sunnuntai 2. joulukuuta 2012

CDI-W Tukholma: Hagelstamilla onnistunut World Cup -debyytti

Stella Hagelstam ratsasti tammallaan Soraya II tänään ensimmäisen World Cup -ratansa Tukholmassa. Ratsukko onnistui debyytissään hyvin ollen tuloksella 68,025 prosenttia lopputuloksissa sijalla 11. "Olen erittäin tyytyväinen, tämä oli debyyttimme tällä tasolla. En tullut tänne pyyhkäisemään yli 70 prosenttia, ja olen tosi tyytyväinen hevoseen ja pisteisiin. Tämä on vaativa areena ja Soraya toimi loistavasti radalla", Hagelstam kiittää.

"Jos haluaa yltää yli seitsemän, pitää tehdä piirun verran teknisesti vaikeampi rata. Minulla on  nuori hevonen, itse asiassa kilpailun nuorin, ja meillä on siksi vielä aika helppo ohjelma. Halusin ratsastaa mieluummin hyvän rikkeettömän radan, kuin ryhtyä temppuilemaan liikaa teknisillä asioilla. Koen että onnistuimme hyvin, ei voi muuta kuin olla tyytyväinen", Hagelstam iloitsee. "Passage ja raviohjelma ovat meillä yleensä vahvoja, nyt olen itse erityisen tyytyväinen laukkaohjelmaan, esimerkiksi vaihtosarjat olivat tosi rauhalliset ja laadukkaat ja piruetit hyvät ja ehjät. Käynti on muutenkin hevosen heikoin puoli, kun se vähän jännittää, siitä tulee vähän kiireistä. Kokemuksella pystyn ratsastamaan jatkossa käynnin jonkun pisteen paremmaksi, koskaan siitä ei varmaan kymppiä tule, mutta jokaisella hevosella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa", Hagelstam toteaa.

Tukholman World Cup -osakilpailun voiton otti eilisen tapaan isäntämaan Tinne Vilhelmson-Silfvén, joka on löytänyt täysin uuden vaihteen hevosestaan Don Auriellosta. Ratsukko teki tänään elämänsä radan saaden huikeat prosentit 84,700. FWB-ruuna Donnperignon oli myös mukana Tukholman kisassa. Se sijottui World Cup -luokassa ratsastajansa Anna Kasprzakin kanssa neljänneksi prosentein 80,125.

Grand Prix Kürin tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti