torstai 7. kesäkuuta 2012

Viikolla 23 kilpaillaan...

Tulevana viikonloppuna ratsastetaan senioreiden Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskilpailut Strömsholmassa Ruotsissa. Suomesta mukana tuoreet SM-mitalistit Maarit Raiskio ja Stella Hagelstam sekä Saksaa tukikohtanaan pitävä Alexandra Malmström. Samassa yhteydessä ratkotaan myös vammaisratsastuksen mestaruudet. Suomea kisoissa edustavat Jaana Kivimäki, Johanna Lindblad ja Teea Ranta.

Strömsholman kisojen kotisivut

Saksan Lingenissä CDI4*-tasolla kilpailevat Emma Kanerva ja Mikaela Lindh. Kanerva osallistuu GP Special -linjalle Heimliche Liebellä ja GP Kür -linjalle Donnellylla. Tämän lisäksi hän on mukana pikkukierroksella Rock'n Rosella. Lindhin kilpakumppanina on vanha tuttu Skovlunds Más Guapo. Lingenin kisoissa nähdään tukku kovia nimiä, mm. Ruotsin Patrik Kittelin olympiatoivo Scandic starttaa ensimmäistä kertaa lievän loukkaantumisen aiheuttaman tauon jälkeen.

Lingenin kilpailujen kotisivut

Kotimaassa kansallisella tasolla ratsastetaan sekä Tampereella että Iisalmessa. Kaksipäiväinen Tampere Dressage Festival huipentuu Tapiola Small Tourin osakilpailuun. Iisalmessa puolestaan vaikeimmat luokat lauantain ja sunnuntain aikana ovat Vaativa A FEI:n nuorten esiohjelma sekä Prix St. Georges.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti