perjantai 8. kesäkuuta 2012

CDI4* Lingen: Emma Kanerva toinen Prix St. Georgesissa

Emma Kanerva aloitti tänään urakkansa Lingenin CDI4*:n kisoissa kolmella hevosella. Ensimmäisenä vuorossa oli Fiaro Lacendos vaativassa luokassa, jossa ratsukon tulos 65,650 % oikeutti seitsemänteen tilaan 17 ratsukon joukossa. Ykköstilan otti Nadine Capellmann Diamond Girlillä tuloksella 70,450 %.

Tulokset

Päivän vaikeimmassa luokassa, Grand Prix Specialin karsintana toimineessa Grand Prix'ssa Kanervan ratsuna oli Heimliche Liebe. Tamma oli tänään jännittynyt ja ohjelma sisälsi paljon virheitä. Tuloksella 61,787 % ratsukko jäi luokan peränpitäjäksi. Voittoon ratsasti Laura Bechtolsheimer luottoratsullaan Mistral Höjris prosentein 78,383.

Tulokset

Perjantain viimeisessä luokassa Prix St. Georgesissa Kanerva oli mukana Rock'n Rosella (Rockwell - Pinocchio). Ratsukko sijoittui luokassa hienosti toiseksi häviten vain niukasti voittajalle Helen Langehanenbergille ja Rohjuwelille. Kanervan tulos oli 71,605 % voittajan prosenttien oltua 71,763.

Tulokset

Kilpailut jatkuvat suomalaisten osalta Grand Prix'lla, joka on karsinta sunnuntain Grand Prix Küriin. Luokka alkaa Suomen aikaa klo 17 ja sitä on mahdollista seurata livenä ClipMyHorse.TV:n kautta. Kanerva starttaa luokassa ensimmäisenä ja Mikaela Lindh toiseksiviimeisenä klo 18.49. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti