keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Hollannin olympiajoukkue koossa - Cornelissen ja Parzival mukana

Aiemmasta ilmoituksestaan poiketen Hollannin maajoukkuevalmentaja Sjef Janssen on jo tehnyt valintansa olympiajoukkueen suhteen. Alunperin viime viikonlopun Rotterdamin kisan piti olla viimeinen katsastuskilpailu Hollannin olympiajoukkueeseen. Janssen kuitenkin ilmoitti ennen kisoja harkitsevansa tilannetta sittenkin Aachenin kisoihin asti. Suurimpana kysymysmerkkinä oli maan kärkinimen Adelinde Cornelissenin ratsun Parzivalin kunto, joka ei ole ollut aivan kohdillaan kuluneen kevään aikana. Suunnitelmana oli, että Cornelissen ja Parzival, jotka eivät ole osallistuneet kumpaankaan katsastuskilpailuun, esittäisi kisakuntonsa tulevana viikonloppuna kansallisissa kilpailuissa.

Näistä suunnitelmista huolimatta Janssen on kuitenkin tehnyt ratkaisunsa ja valinnut jo ne kolme ratsastajaa, jotka ovat mukana joukkuekisassa Lontoossa. Ratsukot ovat Adelinde Cornelissen - Jerich Parzival, Anky van Grunsven - Salinero ja Edward Gal - Glock's Undercover. Henkilökohtaiseen kilpailuun osallistuva neljännen ratsukon paikasta taistelevat Imke Schelleken-Bartels - Toots ja Patrick van der Meer - Uzzo, jotka molemmat ovat mukana Hollannin joukkueessa Aachenin kisoissa reilun viikon päästä.

Maajoukkuevalmentaja Janssenin mukaan tilanne Hollannin joukkueen osalta ei ole ollut koskaan yhtä huono kuin nyt. Soulin vuoden 1988 olympialaisista lähtien maa on taistelluta aina kullasta ja hopeasta, tällä hetkellä pronssimitali näyttäyisi todennäköisimmältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti