lauantai 2. kesäkuuta 2012

Langehanenberg ja Damon Hill NRW Saksan mestareiksi GP Specialissa

Helen Langehanenberg ja jalostusori Damon Hill NRW ottivat ylivoimaisen voiton ja kultaisen mitalin Saksan mestaruuskisojen Grand Prix Specialissa. Ratsukko teki rikkeettömän ohjelman. Damon Hill liikkuu ilmavasti ja esittää mm. upeaa passagea. Langehanenberg ratsastaa eleettömästi kevyillä avuilla ja ratsukon yhteistyötä voi vain ihailla. Langehanenbergin korrekti istunta ansaitsikin tänään peräti kolme kertaa täyden kympin tuomaristolta. Voittajaratsukon tulos oli huimat 85,822 %.

Mathias Alexander Rath ja Totilas ratsastivat hopealle tuloksella 83,156 %. Ohjelmassa oli pientä epatasaisuutta ja Totilas vaikutti paikoittain jännittyneeltä. Rathin suoritus jakoi tuomariston mielipiteitä: neljä tuomaria viidestä arvioi ohjelman 81-reilun 82 prosentin arvoiseksi mutta yksi tuomari antoi suorituksesta peräti 88,8 %.

Pronssimitali meni yhdeksi tämän kauden komeetoista jo nyt nousseelle Kristina Sprehelle ja oriille Desperados. Pari tekee huolellista työtä ja Desperados liikkuu rennosti ja tahdikkaasti. Ratsukon tulos oli 82,311 %. Neljän tuomarin pisteissä Sprehe oli toisella sijalla ja vain yhden pisteissä kolmannella. Sprehen ja Desperadoksen paikka olympiajoukkueessa alkaa vaikuttaa kauden aikaisemmat suoritukset huomioonottaen melkolailla varmalta.

Huomenna jaossa ovat Grand Prix Kürin mitalit Suomen aikaa klo 11.45 alkavassa luokassa.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti