tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kyra Kyrklund FEI:n kouluratsastuskomiteaan

Kansainvälinen huipputason kouluratsastaja ja valmentaja, professori Kyra Kyrklund on nimitetty ratsastajien edustajaksi FEI:n, kansainvälisen lajiliiton, kouluratsastuskomiteaan. Kyrklund istuu komiteassa toistaiseksi, kunnes tehdään pysyvä nimitys.

FEI ja kansainvälinen kouluratsastajien yhdistys, International Dressage Riders Club (IDRC), ovat päässeet sopuun pitkässä kiistassa, joka koski ratsastajien edustajan nimeämistapaa ja prosessia. Kyrklund on IDRC:n puheenjohtaja. "Klubin päämääränä on aina ollut varmistaa ratsastajien oikeus edustaa itseään kouluratsastuskomiteassa. Olemme iloisia sopimukseen pääsystä FEI:n kanssa niin, että urheilijoiden äänet tulevat kuulluksi ennen kesän olympialaisia", Kyrklund kommentoi.

Neuvottelujen tuloksena IDCR on päättänyt hyväksyä uudelleen jäsenikseen kouluratsastuskomiteaan aiemmin nimetyt ratsastajien edustajat Espanjan Luis Lucio Perezin ja Columbian Ines Garcian. Organisaatiot työstävät nyt uutta yhteistyökuviota ja IRDC:n roolia ja toimintatapaa siinä. Kouluratsastuskomitean puheenjohtajana toimii Hollannin Frank Kemperman (NED). Kyrklundin lisäksi komiteassa ovat mukana Anne Gribbons Yhdysvalloista, David Hunt Iso-Britanniasta, Elisabet Lundholm Ruotsista ja Thomas Baur Saksasta.

Kyrklund on istunut aiemmin kouluratsastuskomiteassa 1990-luvulla yhden kolmivuotiskauden

Tiedote: SRL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti