sunnuntai 27. toukokuuta 2012

SM 2012: Kelolle junioreiden mestaruus

Merita Kelo nousi Saluut-ruunallaan junioreiden Suomen mestaruuteen takaa-ajoasemista. Espanjalaisen musiikin tahtiin esitetty vapaaohjelma onnistui aivan nappiin ja ensimmäisen osakilpailun jälkeinen kiinnitys hopeaan kiillottui kullaksi.

Hopealle sijoittunut Anni Torkko sai katsojat haukkomaan henkeään palkintojen jaossa. Luonteikkaan Belphegor-ruunan "kynttilänä pystyyn hyppääminen" sai ratsastajan laskeutumaan satulasta tavallista nopeammin, ettei hevonen kaatuisi.

"Tallissa Belphegor oli todella rento, ajattelin jo, että liikkuukohan se riittävästi. No, verryttelyssä se sitten ottikin jo kierroksia ja kuumuminen säilyi radalle saakka", harmitteli ensimmäisen osakilpailussa voittoon ratsastanut Torkko. Rataa reunustaneet TV-kamerat eivät helpottaneet tilannetta ja Torkko joutui hieman muuttamaan vapaaohjelmaansa kesken kaiken.

Pronssia otti junioreissa ensimmäistä kauttaan kilpaileva Anna Tallberg vaikean ja onnistuneen vapaaohjelmansa ansiosta. "Olen todella tyytyväinen. Tämä oli meidän ensimmäinen vapaaohjelmamme ja muutenkin yhteistyötä on takana vasta vähän", totesi Tallberg iloisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti