torstai 26. maaliskuuta 2015

Sales Week -myyntitapahtuma Ypäjällä huhtikuun alussa

Suomen Hannover-yhdistys järjestää huhtikuun alkupuolella Suomessa ensimmäisen laatuaan olevan Sales Week -myyntitapahtuman Ypäjällä. Ideana on auttaa hevostaan myyviä saamaan ammattiratsutuksen ja valmennuksen avulla myyntiä varten hevosten parhaat puolet esiin. Valmentautuminen tapahtuu Hevosopistolla Steffen Wernerin johdolla Salla Varennin ja Madis Mornan toimiessa ratsuttajina.

Tarjottavaan kokoelmaan voidaan valita kantakirjakelpoinen ratsuhevonen, jolla on jo kyky toimia ratsuna koulu-, este- tai kenttäratsastuksessa ja joka edustaa hyväksyttyä eurooppalaista kantakirjaa. Lopullisen valinnan myyntitarjontaan hyväksynnästä tekee Hannover Verbandin huutokauppatiimin jäsen ja tapahtuman valmennuksen vetäjä Steffen Werner. Ensisijalla ovat Hannover-ensirekisteröidyt hevoset.

Hevosilla on mahdollisuus majoittua Ypäjän Hevosopiston tiloihin, jonne ostajat voivat tulla tutustumaan hevosiin ja sopimaan koeratsastusajan. Hevosten valmennusta ja ratsutusta voi myös tulla seuraamaan erikseen ilmoitettavina valmennusaikoina.

Sales Week järjestetään 7.-11.4. Tapahtuma huipentuu 11.4. pidettävään näyttely- ja koeratsastustilaisuuteen. Samaan aikaan järjestetään myös orikatselmus 2-3-vuotiaille oriille. Lisätietoja tapahtumista löytyy Suomen Hannover-yhdistyksen sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti