sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

CDI-W 's-Hertogenbosch: Terhi Stegars 13. viimeisessä World Cup -osakilpailussa

Terhi Stegars ei onnistunut varmistamaan itselleen paikka World Cupin viimeisessä osakilpailussa Hollannin 's-Hertogenboschissa. Stegars ja Axis TSF tekivät perjantain karsinnassa hieman vaisun ohjelman, minkä seurauksena ratsukko joutui starttamaan eilisen GP Kürissä luokan ensimmäisenä. Tunnettu tosiasia on, että tuomareilta saattaa luokan alkupäässä lähteville herua pisteitä kitsaammin kuin myöhemmässä vaiheessa ratsastaville, minkä Stegars itsekin totesi: "Olen oikein tyytyväinen suoritukseen ja pettynyt pisteisiin. Mutta tämän nyt tiesi jo etukäteen, mitä ensimmäinen starttipaikka tarkoittaa." Suomalaisratsukon tulos oli 74,325 prosenttia ja sijoitus lopulta 13.

's-Hertogenboschin osakilpailussa ratkottiin viimeisiä paikkoja huhtikuussa Las Vegasissa ratsastettavaan finaaliin. Ennen viimeistä osakilpailua hyvin taistossa mukana ollut Stegars ei onnistunut varmistamaan itselleen finaalipaikkaa vaan on tällä hetkellä ilmeisesti toisella varasijalla.

Voiton GP Kürissä vei hollantilaisten riemuksi isäntämaan Edward Gal ykköshevosellaan Glock's Undercoverilla kovalla tuloksella 84,925 prosenttia.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti