torstai 19. maaliskuuta 2015

Ratsuoripäivät käyntiin Ypäjällä

Vuoden 2015 Ratsuoripäivät on saatu käyntiin tänään Ypäjällä esitarkastettavien ja suorituskyvynkokeeseen osallistuvien osalta eläinlääkärintarkastuksen merkeissä. Esitarkastettavat oriit nähdään tänään myös irothypytyksessä ja suorituskyvyn kokeen oriit oman ratsastajansa alla askellajikokeessa.

Askellajihevosten puolella alunperin mukaan ilmoitettujen oriiden listaan on tähän mennessä tullut joitakin poisjääntejä. Viime hetkillä pois ovat jääneet 3-vuotiaat FWB-ori Frère Pierre (Fiance Noir - Grosso Z) ja oldenburg-ori Quando's Quality (Quando-Quando - Raphael).

Näin ollen askellajihevosia nähään paikan päällä esitarkastettavissa neljä ja suorituskyvynkokeessa kaksi. Lisäksi vanhemmissa oriissa on mukana FWB-kantakirjaan tarjottava 7-vuotias KWPN-ori Don de Jeu ja uusintatarkastettava FWB-ori Pin Rock's Black Velvet.

Ratsuoripäivillä arvostellaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa suomenhevosia. Ratsusuunnalle on ilmoitettu seitsemän oria ja pienhevossuunnalle viisi.

Huomenna ohjelmassa on mm. rakennearvostelu ja askellajit vapaana sekä esitarkastettavien oriiden ratsain esittäminen kuten myös suorituskyvynkokeen oriiden estekoe.

Orikohtainen aikataulu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti