maanantai 13. lokakuuta 2014

Kyrö Catleya Laatuarvostelun ykkönen

Viikonloppuna järjestetyn jokasyksyisen Laatuarvostelun askellajipuolen voiton vei tällä kertaa FWB-tamma Kyrö Catleya (Pin Rock's Black Velvet - Wolkenstein II). Tamman kasvattaja ja omistaja on Siiri Kyrö, joka myös esitti sen Laatuarvostelussa. Kyrö Catleyan yhteistulos oli hieno 8,43 pistettä. Se sai lauantain askellajikokeesta tuloksen 8,35 ja sunnuntain kouluradasta tuloksen 8,62.

Toiseksi sijoittui ensimmäisen päivän jälkeen johdossa ollut Tiina Fontellin omistama ja Susanna Lumion sekä Markku Äijön kasvattama, myöskin FWB-kantakirjaa edustava Hot Temptation (Hotline - Don Schufro). Sen kokonaistulos oli 8,18.

Kolmannen tilan vei Riverbank Farberfroh (Fürst Fugger - Diamond Hit), jonka kasvattaja ja omistaja on Marjo Vainikka. Tämän FWB-ruunan tulos oli 7,91.

Laatuarvostelussa oli mukana kaikkiaan 28 askellajihevosta, joista 20 edusti FWB-kantakirjaa. Askellajituomari Jorma Kainulaisen mukaan voittaja oli selkeästi ylivoimainen, sen kaikki askellajit olivat hyviä ja se esitettiin hyvin. Voittajahevosen kasvattaja-omistaja-ratsastaja Siiri Kyrö kehui tammansa tasaisen vahvojen askellajien lisäksi sen luonnetta.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti