lauantai 25. lokakuuta 2014

CDI3* Helsinki: Porthan-Broddell toinen GP Kürissä, voitto jälleen Ruotsiin

Eilisen Grand Prix'n voittaja, Ruotsin Mads Hendeliowitz piti pintansa myös tämänpäiväisessä Grand Prix Kürissä. Hendeliowitz oli luokan selkeä ykkönen reilun 74 prosentin tuloksellaan. Ruotsalaisratsastajan mukaan hänellä ja ratsullaan 16-vuotiaalla Weihenstephanerilla on meneillään yhteisen uran toistaiseksi paras kausi. "Olen tyytyväinen hevoseen, se ei ollut tänään yhtä jännittynyt kuin torstaina", hän totesi suorituksestaan.

Suomea kesän MM-kisoissa Ranskan Caenissa edustaneet Eevamaria Porthan-Broddell ja Solos Lacan onnistuivat tänään hyvin kiilaten toiselle sijalla mainiolla tuloksella 72,075 prosenttia. Torstaina Grand Prix'ssa intoa täynnä ollut "Setämies" ei tahtonut pysyä nahoissaan, mikä näkyi tuloksessa. Tänään tunnelma oli toinen: "Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen, tämä oli parhaita fiiliksiä radalla hevosen kanssa tähän asti. Se oli rento mutta samalla sopivan terävä", kertoi Porthan-Broddell. Myös kolmas sija jäi Suomeen, sillä torstain kakkonen Elisabeth Ehrnrooth ratsasti hyvät prosentit 70,725 hevosellaan Wizard II.

Kira Kanerva ja Dorazio olivat tänään sijalla kahdeksan prosentein 65,650. Anna-Leena Meller ja Mauser tekivät tuloksen 64,875 prosenttia, jolla ratsukko jäi tällä kertaa luokassa sijalle kymmenen.

Tulokset
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti