torstai 9. lokakuuta 2014

Helsinki International UB Horse Show'n ratsastajat varmistuneet

Kahden viikon päästä alkavaan Helsinki International UB Horse Show'hun osallistuvat kouluratsastajat ovat varmistuneet. Kansainvälisten luokkien kirkkain tähti on Ruotsin Minna Telde, joka on maansa edustusjoukkueen vakionimi ja oli mukana myös Caenin MM-kisoissa tänä kesänä. Telden lisäksi Ruotsista saapuvat Mads Hendeliowitz, kesällä Finnderbyyn osallistunut Per Duvefelt sekä Hanchen Ressle, Charlotte Esping, Sofia Möller ja Sophie Fleming Tärnström. Virolaisväriä Helsingissä edustaa niin ikään Caenin MM-kisakävijä Dina Ellermann.

Suomalaisista Horse Show'ssa nähdään hallitseva Suomen mestari ja MM-kisaedustaja Eevamaria Porthan-Broddell sekä viime viikonloppuna Tallinnassa kilpailleet Elisabeth Ehrnrooth, Anna-Leena Meller ja Kira Kanerva.

Kansainvälisten Grand Prix -luokkien lisäksi Helsingissä on luvassa viime vuonna ensi-iltansa saanut myöskin GP-tasoinen Knock-out-kaksintaistelukisa sekä kansallisten Small Tourin ja poni-, juniori- ja nuorten ratsastajien Future Challenge Cupin finaalit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti