tiistai 21. tammikuuta 2014

Stegars kilpailee viikonloppuna Amsterdamin World Cup -osakilpailussa

Terhi Stegars tavoittelee tosissaan paikkaa World Cupin huhtikuiseen finaaliin Lyoniin, sillä hän osallistuu tulevana viikonloppuna jo kauden kolmanteen osakilpailuunsa. Tällä kertaa paikkana on Hollannin Amsterdam ja jälleen kerran vastassa on tukku kovia nimiä. Isäntämaa Hollantia kisassa edustavat mm. Edward Gal ja Hans Peter Minderhound. Mukana on myös FWB-ruuna Donnperignon tanskalaisratsastajansa Anna Kasprzakin kanssa, aina vahva saksalaisratsukko Isabell Werth - Don Johnson FRH sekä ns. sokerina pohjalla Iso-Britannian Charlotte Dujardin Valegrolla.

Karsintaluokka Grand Prix ratsastetaan perjantaina klo 12 Suomen aikaa alkaen ja lauantaina vuorossa on varsinainen osakilpailu Grand Prix Kür, joka alkaa klo 13.30.

Stegars on tällä hetkellä World Cup -rankingissa sijalla 20 pistein 17. Länsi-Euroopan liigasta finaaliin suoran osallistumisoikeuden saa yhdeksän parasta ratsukkoa. Nyt jaetulla yhdeksännellä sijalla olevilla ratsukoilla on 23 pistettä. Amsterdamin jälkeen osakilpailuja on jäljellä vielä kolme, joista ainakin yhteen eli helmikuun puolivälissä pidettävään Neumünsterin kisaan Stegars on osallistumassa.

Amsterdamin World Cup -kisan kotisivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti