maanantai 20. tammikuuta 2014

Saksalaissponsori shoppaili Helgstrandin tallilla - Osti viisi hevosta

Saksalainen kouluratsastuksen mesenaatti Sara Marburg kävi ostoksilla Andreas Helgstrandin tallilla Tanskassa. Hän ei joutunut lähtemään kotiin tyhjin käsin, sillä mukaa tarttui peräti viisi hevosta, jotka ovat iältään 5-12-vuotiaita. Tunnetuimmat näistä hevosista ovat 12-vuotias DWB-tamma Polka Hit Nexen (Sandro Hit - Temple Wind xx), joka sijoittui hopealle 6-vuotiaana NHMM-kisoissa Dorthe Sjöbeck Hoeckin ratsastaman ja on sittemmin koulutettu GP-tasolle Helgstrandin toimesta sekä niin ikään NHMM-hopeaa saanut, 6-vuotiaaksi kääntynyt oldenburg-ori Floricello (Florencio - Dormello).

Muut kolme hevosta ovat 8-vuotias hannover-ori Stevie Wonder (Stedinger - White Star), joka on valmis GP-tasolle, 6-vuotias KWPN-ori Didando (Tuschinski - Jetset D), joka oli viime vuonna varalla Hollannin NHMM-joukkueeseen sekä 5-vuotias DWB-ruuna Zardetto (Zack - Romanov).

Internet-bisneksillä rikastunut Marburg omistaa myös saksalaisen Anja Plöntzken kilpailuttaman GP-hevosen Le Mont d'Orin ja vuonna 2012 sekä NHMM-hopeaa että toisen sijan Bundeschampionaatissa ottaneen Revolverheldin. Uusia hevosia tulevat ratsastamaan Plöntzken ohella Andrea Vodermaier ja Yeliz Marburg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti