lauantai 25. tammikuuta 2014

CDI-W Amsterdam: Stegars karsiutui tämän päivän GP Küristä

Terhi Stegars karsiutui harmillisesti tämänpäiväisestä Grand Prix Küristä, joka on samalla Amsterdamin World Cup -osakilpailu. Stegars ja Axis TSF olivat eilisessä Grand Prix'ssa sijalla 16, kun luokan 15 parasta jatkaa küriin. Stegarsin tulos oli 68,260 prosenttia. Hänen edelleen sijoittuneen Sveitsin Marcela Krinke Susmeljin prosentin olivat 68,640, joten kür-paikka jäi vain muutaman pisteen päähän.

Stegars itse totesi, että syynä aiempaa huonompaan tulokseen oli yksinkertaisesti se, että suoritukseen pääsi livahtamaan liian monta virhettä. Hänen World Cup -finaalipaikan tavoittelunsa jatkuu reilun parin viikon päästä Saksan Neumünsterissä.

Eilisen Grand Prix'n voiton otti tällä hetkellä täysin lyömätön Iso-Britannian Charlotte Dujardin Valegrolla. Ratsukko oli selvä ykkönen 85,820 prosentin tuloksellaan. Yhtä selvän kakkostilan otti isäntämaa Hollannin Edward Gal, jonka tulos hevosella Glock's Undercover oli 81,860. Kolmas sija meni Saksan Isabell Werthille ja Don Johnson FRH:lle prosentein 75,940.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti