keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kauden viimeinen Nations Cup -kilpailu viikonloppuna Hicksteadissa - Mistral Höjris jää pois

Kauden neljäs ja viimeinen Nations Cup -oskilpailu käydään tämän viikon lopulla Hicksteadissa, Englannissa. Kisaan on ilmoittautunut kahdeksan joukkuetta mukaanlukien kokonaiskisan kärkikolmikko Hollanti, Ruotsi ja Saksa.

Viidentenä tällä hetkellä oleva brittien joukkue lähtee kilpailuun ilman yhtä tukipilariaan, kun Laura Tomlinson päätti viime metreillä jättää EM-kisoihin nimetyn konkariratsunsa Mistral Höjriksen pois joukkueesta. Jo 18-vuotias Mistral Höjris on kärsinyt kesän aikana pienestä vammasta eikä ole vielä täydessä kunnossa, joten Tomlinson päätti jättää Hicksteadin kisan väliin varmistaaksen hevosensa olevan parhaassa terässä vajaan kuukauden päästä järjestettävissä EM-kisoissa. Tomlinson on kilpaillut ruunallaan ainostaan kerran tällä kaudella voittaen tuolloin kaksi kansainvälistä GP-luokkaa.

Hicksteadissa nähdään kuitenkin toinen EM-joukkueratsukko, Nations Cupiin osallistuva Carl Hester Utophialla. Hester ei ole itse kilpaillut olympiaratsullaan tällä kaudella vaan sitä on kilpailuttanut Charlotte Dujardin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti