tiistai 8. joulukuuta 2015

CDI4*, CDIY & CDIJ Roosendaal: Anna Tallbergille kolme sijoitusta

Nuorten ratsastajien ikäryhmässä kilpaileva Anna Tallberg osallistui viikonloppuna Roosendaalissa Hollannissa järjestettyihin kansainvälisiin kilpailuihin. Tallberg ja hänen hevosensa Fernet onnistuivat suorituksissaan erinomaisesti ottaen sijoituksen jokaisesta luokasta, johon he osallistuivat. Suomalaisratsukko oli kuudes niin nuorten ratsastajien joukkueohjelmassa (68,070 %), henkilökohtaisessa ohjelmassa (66,789 %) kuin kürissäkin (70,417 %).

Myös junioriratsastajien luokissa kilpaili suomalaisratsukko. Rosanna Melametsä oli Hyopsilla joukkueohjelmassa 13. (64,865 %) ja sekä henkilökohtaisessa ohjelmassa että kürissä 14. (henk.koht. ohjelma 65 %, kür 67,125 %).

Suomalaisratsastajien lisäksi Roosendaalissa nähtiin suomalaisväriä hevosten osalta, kun FWB-ori Duendecillo P osallistui CDI4*-luokkiin ruotsalaisratsastajansa Jeanna Högbergin kanssa. Ori oli Grand Prix'ssa mukavasti 11. 24 osallistujan joukossa tuloksella 67,800 prosenttia. GP Kürissä, jossa olivat mukana GP:n 15 parasta ratsukkoa Duendecillo P ei tällä kertaa yltänyt parhaimpaansa vaan jäi varsin kovassa seurassa luokan viimeiseksi prosentein 67,075. Molemmissa luokissa voiton vei Hollannin Tommie Visser Variohippique's Vinginolla.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti