maanantai 5. lokakuuta 2015

Yvonne Österholm ja Quarton veivät 6-vuotiaiden Breeders Trophyn ja avoimen mestaruuden

Ruotsissa jo pitkään vaikuttaneella ja siellä nuorten hevosten ratsastajana erittäin meritoituneella Yvonne Österholmilla oli onnistunut viikonloppu Flyingessä, jossa ratkottiin nuorten hevosten avoimet mestaruudet ja jaettiin myös Breeders Trophy -tittelit.

Österholm kipaili Flyingessä peräti kahdeksalla hevosella, jotka olivat iältään 3-6 vuotta. Viikonlopun menestys huipentui 6-vuotiaiden finaaliin, jossa sekä avoimen mestaruuden että Breedes Trophy -voiton vei nimiinsä Österholmin ratsastama Quarton (Quaterback - Don Schufro) tuloksella 86,400. Parhaat arvosanat (9) Quarton sai laukasta ja yleisvaikutelmasta. Österholm on ratsastanut jokaisessa ikäluokassa ansioitunutta ruunaa myös mm. 5- ja 6-vuotiaiden MM-kisoissa, joissa se ei kuitenkaan ole ollut aivan parhaimmillaan. Ridsportin mukaan Quarton esittikin nyt Flyingessä parasta, mitä siltä on kilpailuissa tähän mennessä nähty.

Viisivuotiaiden finaalissa Österholm oli mukana kolmella hevosella. Niistä parhaiten sijoittui Quartonin täyssisko Dorette ollen avoimessa mestaruudessa kuudes tuloksella 76,400. Fiera Girl oli kymmenes (Faustinus - Rubinrot) ja Kentucky TH (Rosevelt - Grafenstolz) 15. (70,000).

Neljävuotiaissa Österholmin ratsastama Simmerbros Bisquit (Shooting Star - Florestan) oli kahdeksas ja Dorina (Belissimo M - Don Schufro) yhdeksäs.

Kolmivuotiaita Österholmilla oli mukana kaksi, niistä paremmin sijoittui viidenneksi tullut Diod (Ampere - Don Schufro).

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti