lauantai 28. helmikuuta 2015

Saksan Jessica von Bredow-Werdnlille Göteborgin World Cup -voitto

Göteborgissa ratsastettiin tänään kauden toiseksi viimeinen World Cup -osakilpailu. Kuluneen viikon aikana kaksi ennakkoon kärkeen veikattua ratsastajaa jättäytyi pois kisasta, kun Hollannin Adelinde Cornelissen ja Danielle Heijkoop olivat molemmat estyneitä osallistumasta Göteborgin osakilpailuun. Mukana oli silti tukku kovia nimiä Edward Galin, Patrik Kittelin ja Isabell Werthin johdolla.

Sekä perjantain karsintaluokan että tämänpäiväisen kürin voiton vei kuitenkin Saksan nouseva tähti Jessica von Bredow-Werndl hevosellaan Unee BB. Ratsukko oli tänään ainoa, joka ylitti 80 prosentin rajan. Saksalaisratsastaja on ottanut hyviä sijoituksia myös aiemmissa tämän kauden World Cup -osakilpailuissa. Isabell Werth ja El Santo NRW sijoittuivat toiseksi. Edward Gal oli Glock's Voicella kolmas.

Ennen viimeistä osakilpailua pistetilaston kärjessä on von Bredow-Werndl. Terhi Stegars on jaetulla sijalla 12. Hänellä on vielä hyvät mahdollisuudet päästä mukaan huhtikuun puolivälissä pidettävään finaaliin Las Vegasiin. Stegars osallistuu viimeiseen osakilpailuun, joka ratsastetaan kahden viikon päästä Hollannin 's-Hertogenboschissa.

Tulokset
World Cupin pistetilanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti