sunnuntai 15. helmikuuta 2015

CDI-W Neumünster: Stegars GP Kürin kuudes omalla ennätystuloksellaan

Terhi Stegarsin ja Axis TSF:n hyvä vire jatkuu. Ratsukko teki tänään oman ennätystuloksensa Neumünsterin World Cup -kisan GP Kürissä kirjauttamalla tuloslistaan prosentit 77,600.
"Päivä meni suunnitelmien mukaan. Ratsastin ravissa koko rahan edestä ja laukassa vähän varmistellen. Meillä oli ensi kertaa tällainen suunnitelma ja se meni oikein. Joskus olen ratsastanut koko ohjelman täysillä, mikä on kostautunut rikkoina laukkaosuudella. Nyt menin ravin riskillä, minkä jälkeen rentoutin Axiksen käyntiosuudella ja jatkoin laukassa toisilla tehoilla. Tänään tämä toimi niin hyvin, että tulevaisuudessa todennäköisesti jatkamme samaan malliin", kertoi Stegars kilpailun jälkeen.

Hyvätasoisessa luokassa voiton vei Saksan kokenut Ulla Salzgeber Herzruf's Erbellä tuloksella 82,755 prosenttia. Myös toinen ja kolmas sija menivät sakalaisille.

Stegars on tämänpäiväisen sijoituksensa siivittämänä varsin hyvissä asemissa World Cupin finaalia ajatellen. Huhtikuussa Las Vegasissa Yhdysvalloissa ratsastettavaan finaalin pääsee pistetaulukon yhdeksän parasta ja Stegarsin sijoitus on tällä hetkellä 12. Ratsastajien enimmäismäärä finaalissa yhdestä maasta on kuitenkin kolme ja tällä hetkellä suomalaisen edellä on viisi saksalaista ja neljä hollantilaista. Länsi-Euroopan liigassa on jäljellä vielä kaksi osakilpailua, joista toiseen Stegarsin on tarkoitus osallistua.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti