torstai 6. marraskuuta 2014

Ponien EM-kultamitalisti Golden Girl Marie Linsenhoffille

Kolminkertainen ponien Euroopan mestari Golden Girl nähdään jatkossa kilparadoilla saksalaisen Marie Linsenhoffin ratsastamana. Näin ollen Golden Girl muuttaa samaan talliin Totilaksen kanssa, sillä Marie Lisenhoff on Matthias Alexander Rathin sisarpuoli.

Ensimmäiset kaksi EM-kultaa Golden Girl sai hollantilaisen Antoinette te Rielen alla ja viimeisimmän eli kür-kullan vuonna 2012 saksalaisen Semmieke Rothenbergerin ratsastamana. Rothenbergerillä on tallissaan myös kaksi muuta huippuponia, mm. tämän vuotinen Euroopan mestari Deinhard B. Rothenbergerin perhe kertookin kotisivuillaan, että on aina vaikea päättää, mikä poneista lähtee kilpailemaan mestaruudesta. Golden Girl on joutunut kahtena peräkkäisenä vuotena jäämään kotiin, vaikka se olisi ollut täydessä kunnossa kamppailemaan mitaleista. Nyt sillä on jälleen mahdollisuus olla mukana mitalitaistossa.

Päätöksentekoa ratsastajanvaihdosta helpotti myös se, että Rothenbergerien ja Linsenhoffien tallien välillä on vain muutaman kilometrin matka, joten uuden ratsastajan on helppo saada apua tarvittaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti