maanantai 24. marraskuuta 2014

CDI-W Stuttgart: Stegars 7. lauantain kürissä

Terhi Stegars ja Axis TSF aloittivat World Cup -kautensa hyvin sijoittumalla Stuttgartin osakilpailussa lauantaina seitsemänneksi. Ratsukko paransi tulostaan huimasti perjantailta, jolloin sijoitus oli 10. ja prosentit piirun päälle 70, sillä kür-tulos oli hieno 76,350 prosenttia.

Stegarsin kisakumppani 15-vuotias trakehner-ori Axis sai viettää MM-kisojen jälkeen kunnon laidunloman, samalla kun Stegars itse lomaili tuoreen aviomiehensä John O'Sullivanin kanssa. Tauko oli tehnyt hyvää, sillä Stegars oli tyytyväinen kokonaisuuteen lauantaina: "Aina on tosi paljon juttuja, joita voi parantaa, mutta kokonaisuus oli tänään hyvä. Tiedän kyllä, että jos pystyisin viemään Axiksen kaikki parhaat hetket yhdellä kerralla radalle, voisin saada jopa yli 80 prosenttia, mutta siitä voi vain unelmoida, tuleeko sellaista päivää ikinä."

Vaikka tulos ei ollutkaan ratsukon kür-ennätys, oli se kuitenkin paras tulos World Cupissa tähän asti. Stegarsin mukaan tunnelma oli erinomainen ja yleisö antoi suomalaiselle suosionosoitukset seisaaltaan.

Voiton luokassa vei Saksan Fabienne Lütkemeier D'Agostinolla tuloksella 80,600 prosenttia.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti