sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Ehrnroothille senioreiden hallimestaruus

Kansallinen kisakausi saatiin tänään päätökseensä Ypäjällä. Kolmipäiväiset kisat huipentuivat eri ikäryhmien hallimestaruusluokkiin. Senioreiden hallimestaruus ratkottiin GP-tasolla, luokassa oli mukana kuusi ratsukkoa. Mestaruuden vei nimiinsä sekä Tallinnan että Helsingin kansainvälisissä luokissa mukavat tulokset ratsastanut Elisabeth Ehrnrooth Wizard II:lla. Ratsukon voittoprosentit olivat 64,900.

Ehrnrooth oli varsin tyytyväinen loppukauteensa: "Hevonen on kehittynyt. On tosi hauskaa, että se on kasvanut näin hyvin. Se hoiti hienosti hommansa suuren yleisön edessä, isoissa kisoissa Tallinnassa ja viime viikonloppuna Helsingissä ja taisi olla nyt vähän väsynyt." "Emme starttaa enää ennen joulua. Tavoitteena on nyt nostaa tulostasoa muutamalla prosentilla. Katsotaan sitten ensi kaudella, mihin se riittää."

Hopealle ratsasti Anna-Leena Meller Mauserilla prosentein 64,433 ja pronssille Johanna Heikkilä Adonnalla tuloksella 61,633 prosenttia.

Nuorissa ratsastajissa mitalikolmikko oli Riikka Kuosmanen - Minet J (64,956 %), Vilja Hukkinen - Recidee (62,763 %), Essi Hiidensalo - Umberto B (62,061 %).

Junioreiden mestaruuden otti Iida Hakanen Korlandoksella (65,570 %), hopeaa sai Camilla Eestilä - Rigoletto (64,868 %) ja pronssia Petra Koivulahti - Dovizioso (64,649 %).

Ponien mestaruuteen ratsasti Ida-Lotte Peltoniemi Top Tilaksella (68,049 %). Mea Packalén vei hopeaa V.K.Nestorilla (66,951 %) ja pronssia Olivia Vliek Diendonnélla 66,179 %).

Ypäjällä ratsastettiin myös epävirallisesta suomenhevosten kür-mestaruudesta, jonka vei nimiinsä hallitseva suomenhevosten mestariratsukko Laura Porthan- Rosmo.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti