maanantai 3. helmikuuta 2014

Carl Hesterin kaksinkertainen arvokisamitaliratsu Liebling II eläkkeelle

Carl Hesterin kanssa kaksi kertaa joukkuearvokisamitalille yltänyt holstein-ruuna Liebling II (i. Lorentin) on jääntyt eläkkeelle. Tänä vuonna 17-vuotiaaksi kääntynyt ruuna on kilpaillut kansainvälisillä radoilla usean eri ratsastajan kanssa.

Ensin sen oli Ann Ross Davisin ratsastamana mukana brittien EM-joukkueessa vuonna 2007. Sen jälkeen Liebling siirtyi Hesterille ja ratsukko sai EM-joukkuehopeaa vuonna 2009. Kaudelle 2010 ruuna siirtyi kanadalaisen Cheryl Meisnerin kilpailtavaksi, mutta satulaan vaihtui kuitenkin kauden edetessä Hester, joka luotsasi sen toiseen joukkuearvokisamitaliin, tällä kertaa MM-kisoissa. Tämän jälkeen Liebling liisattiin Yvonne Losos de Munizille, jonka tavoitteena oli päästä mukaan vuoden 2012 olympialaisiin Dominikaanisen tasavallan edustajana. Epäonnistuneen olympiaprojektin jälkeen Liebling kilpaili viime kaudella vielä viidennen ratsastajan, hollantilaisen Jonna Schelstraeten kanssa kansainvälisellä tasolla.

Paljon maailmaa nähnyt ruuna on kuitenkin nyt päässyt nauttimaan hyvin ansaistuista eläkepäivistä Englantiin Carl Hesterin talliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti