maanantai 25. tammikuuta 2016

CPEDI3* Genemuiden: Karjalaisella tuloksellisesti lähes täydellinen kisarupeama

Ykköspararatsastajamme Katja Karjalainen onnistui lähes täydellisesti, ainakin sijoitusten valossa, kauden ensimmäisissä kansainvälisissä kisoissaan Hollannissa. Suomalaisratsastaja otti hevosellaan Woikoski High Flow kaksi voittoa ja yhden kakkossijan kolmesta osallistumastaan luokasta ryhmässä 1A. Karjalainen oli ykkönen joukkuohjelmassa torstaina sekä vapaaohjelmassa lauantaina, henkilökohtaisessa ohjelmassa perjantaina hän "joutui tyytymään" kakkossijaan. Ratsukon tulos kaikissa luokissa oli yli 70 prosenttia.

Karjalainen itse ei ollut kuitenkaan täysin tyytyväinen onnistuneeseen kisaviikonloppuun  vaan hänen mukaansa lauantaina vapaaohjelmassa tuntui siltä, että aiemmat päivät olivat jo vieneet mehut hänestä. Hän on kuitenkin mielissään kehityskaaresta suhteellisen uuden hevosensa kanssa. "Meillä oli täällä seitsemän eri tuomaria ja joka ainut näki ratamme yli 70 prosentin arvoiseksi, eli oikealla tiellä ollaan", Karjalainen totesi. Karjalaisen tavoitteena tällä kaudella ovat Rion paralympialaiset. Genemuiden kisat vahvistivat entisestään hänen asemiaan paralympiarankingissa, joka sulkeutuu jo tammikuun lopulla.

Myös Jaana Kivimäki oli mukana Genemuidessa. Hänen hevosensa Bellilene ei ole parhaimmillaan hallikisoissa ja oli jännittynyt kahtena ensimmäisenä kilpailupäivänä. Vapaaohjelmassa se oli jo selvästi tottunut olosuhteisiin, minkä tuloksena ratsukko sijoittui erinomaisesti kolmanneksi tuloksella 68,17 prosenttia. Ratsukko kilpailee ryhmässä 1B.

Tuloksia ja tunnelmia kilpailuista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti